Over mij

Ik ben Jeroen Korf en woon samen met mijn grote vriend Bubba (uiteraard vernoemd naar de bekende golfer Bubba Watson) in Rotterdam.

IMG-20220928-WA0002

Begin van mijn golf carierre


Na in 2001 afgestudeerd te zijn van de TU Delft, heb ik 5 jaar gewerkt als analist op de luchthaven Schiphol. In deze periode kwam ik er heel duidelijk achter dat een baan op kantoor niet voor mij weggelegd was. Tijdens mijn jeugd heb ik altijd fanatiek getennist met mijn broers en vrienden. Via mijn werk kwam ik echter in aanraking met de golfsport en begon ik steeds minder te tennissen. Het spel greep mij vanaf het begin meteen en ik wist mij vrij snel tot een redelijk niveau te ontwikkelen. Nadat ik een aantal jaren de golf bokaal op werk gewonnen had, en al regelmatig door collega’s om advies gevraagd werd, begon het plan om golfleraar te worden serieuze vormen aan te nemen. Na enig uitzoekwerk werd het op een gegeven moment tijd om de stap te durven zetten!

Het roer om..

Begin 2008 ging het roer dan ook volledig om! Per 31-12-2007 zei ik mijn goede baan op, en begon de fulltime 2-jarige opleiding tot teaching professional. Mijn grootste geluk was dat ik een stageplek voor deze periode kon bemachtigen bij golfbaan Delfland. Daarnaast kon ik de resterende 2 dagen aan de slag op Rotterdam Airport, waar ik als Rotterdammer natuurlijk meteen thuis was. De puzzelstukjes vielen samen en ik heb dan ook vanaf dat moment geen seconde getwijfeld over deze beslissing.

Eind 2009 heb ik de opleiding aan de Fontys Hogeschool in Tilburg afgerond en afscheid genomen van een leuke periode bij Rotterdam Airport. Het grote avontuur kon nu echt beginnen, en mijn bestaan als ZZP’er zag het levenslicht! Gedurende de eerste maanden heb ik nog wat bijgeklust, maar sindsdien ben ik fulltime golfleraar.

Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat het mijn droombaan is, en dat het uiteindelijk nog leuker is dan ik van tevoren had kunnen bedenken! Hiervoor wil ik mijn leerlingen en de golfbaan graag heel erg voor bedanken.

Wat mijn klanten over mijn lessen zeggen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do.

Leerling

Mis mijn tips niet!

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Schuiven naar boven